Συνταγές

Semsek (Περιοχή Urfa)

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή Semsek (Περιοχή Urfa);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σας φίλοιrr????‍♀️Θα είμαι περήφανος να μοιραστώ μαζί σας το μενού μου με άρωμα Ούρφας. Το Semsek, ένα από τα εξαντλητικά πιάτα της Urfa, είναι μια από τις απαραίτητες γεύσεις μας???? Ας περάσουμε στη φάση της κατασκευής????‍♀️

  1. Ζυμώνουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί. Βάζουμε το κρέας μας στο τηγάνι και το αφήνουμε να ψηθεί καλά. Περιμένουμε μέχρι ο ζωμός να απορροφήσει το ζουμί.
  2. Όσον αφορά τη μαγειρική συνοχή, προσθέστε κρεμμύδι, μαϊντανό, αλάτι, πάστα πιπεριάς τσίλι και μπαχαρικά. Το ψήνουμε έτσι για ένα-δυο λεπτά και περιμένουμε να κρυώσει η γέμιση.
  3. Ξεκόβουμε τις μαρέγκες από τη ζύμη μας και τις ανοίγουμε σε στρογγυλό σχήμα. Βάζουμε τη γέμιση μας στη μέση της ζύμης και κλείνουμε το στόμα της σε σχήμα μισοφεγγαριού.
  4. Παίρνουμε το λάδι μας στο τηγάνι μας και το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τον περιμένουμε στην αρχή, καθώς κοκκινίζει πολύ γρήγορα. Όταν κιτρινίσει ελαφρώς το βγάζουμε από το λάδι ???? Ας είναι εύκολο για όσους θα το δοκιμάσουν, περιμένω φωτογραφία ???? ♀️???????? ????

Συνταγή Semsek (Περιοχή Urfa) με φωτογραφία

Semsek (Περιοχή Urfa)
Semsek (Περιοχή Urfa)
Semsek (Περιοχή Urfa)
Semsek (Περιοχή Urfa)
Semsek (Περιοχή Urfa)
Semsek (Περιοχή Urfa)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button